Concert bij kaarslicht in de kerk; pianoduo Beth en Flo met een vleugje theater

wo 28 jul 21 | 20.30

4-handig pianoduo Beth en Flo met een vleugeltje theater

Twee pianistes die een concert een eigen wervelende draai geven. Virtuoos, muzikaal, verrassend en flink eigenwijs, dat zijn Beth en Flo (Elsbet Remijn en Claudette Verhulst). Ze brengen een theatraal concert met veel actie en humor.
Elsbet en Claudette studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan.
Het programma van frisse vrolijke muziek kreeg als titel mee `Rachtime`.
Beth en Flo spelen muziek van o.a. Smetana (in een bewerking voor piano-vierhandig), Rachmaninoff, Sa?nt-Saens, Gershwin en het energieke stuk `The Aftermath` van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff.

Zie link hierna om te reserveren.
De entreeprijs bedraagt 15 euro. Kinderen 5 euro.
Toegangskaarten: op de ochtend van het concert van 11.00 tot 12.30 uur aan de kerk en een half uur voor aanvang van het concert.

Aanvraagformulier
Geef bij de reservering duidelijk aan met hoeveel personen u wenst te komen.