Concert bij kaarslicht in de kerk

ADAM strijkkwartet

wo 4 aug 21 | 20.30

Het jonge ADAM Kwartet geeft de hedendaagse strijkkwartetwereld met inachtneming van de rijke traditie nog meer plezier met een even verrassend als opwekkend programma vol humor en relativering.
Het ADAM Kwartet geldt als een van de meest veelbelovende jonge kwartetten van Nederlandse bodem. Alle vier vrouwen van het kwartet zijn niet lang geleden afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Het kwartet heeft al vele concerten gegeven en was ook op televisie te zien en beluisteren. In het concert op Vlieland heeft het kwartet niet alleen aandacht voor de traditie, maar ook voor een hedendaagse Amerikaanse componist(e). Er worden composities gespeeld van o.a. W.A.Mozart (`Dissonantenkwartet`), Dimitri Shostakovich , Anton Webern en Caroline Shaw.

Zie link hierna om te reserveren.
De entreeprijs bedraagt 15 euro. Kinderen 5 euro.
Toegangskaarten: op de ochtend van het concert van 10.00 tot 12.00 uur aan de kerk en een half uur voor aanvang van het concert.

Aanvraagformulier