Concert bij kaarslicht in de kerk

Remy van Kesteren, harp (soloprogramma)

wo 25 aug 21 | 20.30

De Nederlandse harpist Remy van Kesteren studeerde aan conservatoria te Utrecht, Amsterdam en Parijs. Hij won vele prijzen, niet alleen in Nederland (waaronder de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs), maar ook in Isra?l, Rusland en de V.S. Hij concerteerde in vele landen in de wereld, trad op naast en met popartiesten en kreeg in Duitsland 500.000 mensen stil tijdens zijn uitvoering van Smetana`s De Moldau. Nadat hij een zeer belangrijke prijs in Amerika gewonnen had liet hij in Itali? een zeer bijzondere en krachtige harp bouwen, een uniek instrument in de wereld en voert hij vrijwel uitsluitend eigen composities uit.
De bijzondere band van Remy blijkt uit zijn eerdere optredens in de Nicolaaskerk en het feit dat hij er vorig jaar in het huwelijk trad.

Zie link hierna om te reserveren.
De entreeprijs bedraagt 15 euro. Kinderen 5 euro.
Toegangskaarten: op de ochtend van het concert van 10.00 tot 12.30 uur aan de kerk en een half uur voor aanvang van het concert.

Aanvraagformulier