Concert bij kaarslicht in de kerk

Merel Vercammen (viool) en Dina Ivanova (piano)

wo 31 aug 22 | 20.30

Merel Vercammen, viool en Dina Ivanova, piano.

Violiste Merel Vercammen studeerde cum laude af aan het Royal College of Music te Londen.
Zij won prijzen op diverse concoursen en trad inmiddels op over vrijwel de gehele wereld, zowel als soliste bij orkesten als in kamermuziekuitvoeringen.
Een aanzienlijk aantal CD`s werd opgenomen, waarvan de laatste (ook weer met pianiste Dina Ivanova) getiteld ``The Boulanger Legacy` alom lovende kritieken kreeg.

De Russische pianiste Dina Ivanova studeerde in Moskou (Tschaikofsky-Conservatorium ) en Weimar (Liszt-Conservatorium) en is een graag geziene gast tijdens optredens wereldwijd. Dina won o.a. de publieksprijs tijdens het beroemde Lisztconcours. Liszt is haar lievelingscomponist.
Ook Dina maakte een aantal CD`s, zowel solo als met Merel Vercammen.

Toegangskaarten:
- op de dag van het concert van 10.00 tot 12.00 aan de kerk
- Reserveren kan via de link hierna (ophalen op voornoemde tijden bij de kerk, max. 20 minuten vantevoren).
Toegangsprijzen: 17,50 per persoon/kinderen tot 12 jaar 6,50)